General

Intervenció en el control d’ esfínters

Intervenció en el control d’ esfínters

 Sonia Vicente zafra

El control d’esfínters és essencial en el desenvolupament d’un xiquet xicotet. Encara que pot resultar desafiador per a pares i xiquets, és una etapa normal que requerix paciència, comprensió i suport. En este article, explorarem consells i estratègies per a guiar als pares durant este procés.

Esperar el Moment Adequat: Cada xiquet és únic i desenvolupa habilitats al seu propi ritme. No existix una edat específica en la qual tots estiguen llestos per a l’entrenament per a anar al bany. Generalment, els signes de preparació apareixen entre els 18 mesos i els 3 anys, però alguns poden estar llestos abans o després.

Reconéixer els Senyals de Preparació: Abans de començar l’entrenament, és crucial observar els senyals que el seu fill està llest. Estos senyals poden incloure un major interés en el bany, mantindre’s sec durant períodes més llargs, expressar incomoditat amb bolquers bruts o mostrar un desig d’imitar als adults.

Establir una Rutina: Crear una rutina regular per a anar al bany pot ajudar el seu fill a sentir-se segur i còmode. Establisca horaris regulars, com després de despertar-se o abans de ficar-se al llit. Assegure’s d’elogiar i recompensar al seu fill cada vegada que tinga èxit.

Usar l’Entrenament Basat en Senyals: Alguns pares preferixen l’entrenament basat en senyals, que implica observar els senyals naturals del seu fill i respondre a elles. Això pot incloure portar-ho al bany en moments específics del dia o quan mostra signes de necessitar anar.

Utilitzar Reforços Positius: L’elogi i les recompenses són ferramentes poderoses durant l’entrenament. Elogie al seu fill cada vegada que use el bany amb èxit i considere un sistema de recompenses, com a adhesius o xicotets premis, per a motivar-lo.

Ser Pacient i Comprensiu: L’entrenament pot ser gradual i amb contratemps. Siga pacient i comprensiu, evitant renys o castics per accidents. Anime al seu fill a intentar-lo de nou i elogie el seu esforç.

Mantindre una Actitud Positiva: La seua actitud influïx en l’experiència del seu fill. Mantinga una actitud positiva, celebrant cada assoliment i brindant suport al llarg del procés.

En resum, el control d’esfínters en xiquets xicotets és una fita important en el seu desenvolupament i pot requerir temps, paciència i suport per part dels pares. En observar els senyals de preparació, establir una rutina, utilitzar reforços positius i mantindre una actitud positiva, els pares poden ajudar a guiar als seus fills a través d’este emocionant però desafiador període d’aprenentatge.Recomant...

© 2023 LaVozDeVictoria.com · Tots els drets reservats